Zuidbuurt 89, 3132 KA Vlaardingen

tel.06-13425328. info@galerievanb.nl

 

Informatie expostie

Net buiten de bebouwde kom van Vlaardingen begint het Midden Delfland gebied. Een verrassend groene oase in de hectiek van de Randstad.

Zodra u het erf oprijdt bij de Engelenhoeve kunt u de ongekende rust en ruimte van het buitenleven ervaren.

U ziet een 19e eeuwse boerderij, verschillende bijgebouwen, een voormalige hooiberg en vooral veel groen. Als u uw auto parkeert op de eigen parkeerplaats ziet u een bijna parkachtige tuin met vijverpartij. Direct rond de boerderij is er een sfeervolle tuin met veel fruitbomen. De voormalige koeienstal is waar Galerie van B zich gevestigd heeft, een plek voor onverwachte ontmoetingen, inspiratie en creativiteit.

 

 

Voor u is er de unieke mogelijkheid de ruimte op de verdieping boven de galerie te gebruiken voor een training, vergadering, lezing of presentatie. Deze omgeving gelegen in het groen is een prikkel voor alle zintuigen dit biedt u de mogelijkheid om met de creatieve blik van een kunstenaar te kijken. Buiten de kaders denken en kijken, hoe inspirerend kan dit voor uw bedrijf zijn? Het brein denkt en leert in beelden en vormen, die beelden kunnen wij u bieden.

 

 

Nieuwsgierig ?

Wij helpen u graag met meer informatie over de verschillende mogelijkheden. Ook kunnen wij u helpen met het samenstellen van een arrangement passend bij wat u wilt bereiken.

Bel of mail ons. Voor een eerste kennismaking kunt u altijd, tijdens openingstijden in het weekend de galerie binnen lopen. U kunt ook een afspraak maken om, op een moment dat het u schikt, langs te komen. Ik wil u graag persoonlijk ontmoeten.

 

T  010-4347641 of 06-13425328

 

  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 NS station Vlaardingen-west op 10 minuten loopafstand

 

 

 

 

                                                                                         

          

Galerie van B wil zich profileren als een galerie die mensen bij de hand pakt en de verwondering over de wereld, met al haar (visuele) prikkels, met ze deelt en geniet.

Dit door middel van exposities en events van en over hedendaagse kunst en vormgeving op een unieke locatie.

Eigenheid,onderzoekend en professionaliteit zijn woorden die passen bij de kunstenaars die we vertegenwoordigen.

 

  Chantel van Beurden               

 

 

 

 

 

 

 
Template and design by: Visuele start >